Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige pannenkoeken recept
Hartige pannenkoeken recept

Hartige pannenkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pannenkoekmix zoals het op de verpakking staat. Doe er alleen wat minder melk bij. Doe het gehakt erbij en kneed het er door heen.
Snij de groenten fijn en kneed het er ook bij.
Smelt boter in de pan. Als het goed is, is het beslag erg dik en kun je het met een eetlepel scheppen. Doe vier kleine pannenkoeken in de pan.
Draai om als het wat steviger is. Zo doe je het tot dat het beslag op is en doe je het nog even in de oven op 150 celsius ongeveer 15 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige pannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven