Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hartige appeltaart met roquefort, roomkaas en bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 C. Klop het ei los met de roomkaas, zout en peper. Meng de bloem erdoor. Verkruimel de roquefort en schep door het eimengsel. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Vet de taartvormpjes in. Leg het bladerdeeg in de taartvormpjes. Schil de appels, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Snijd appels in plakjes. Leg de plakjes in ieder taartvormpje op het deeg. Verdeel de bosuitjes erover. Verdeel het kaas-eimengsel erover. Vouw de overhangende punten van het deeg naar binnen. Bak de taartjes in ca. 15 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige appeltaart met roquefort, roomkaas en bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven