Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ham-spinazie quiche recept
Ham-spinazie quiche recept

Ham-spinazie quiche


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celcius Ontdooi de plakjes bladerdeeg in 10 minuten. Kook tijdens het ontdooien vier eieren gedurende vijf minuten. Laat ze schrikken onder koud water schrikken en pel ze. Leg ze apart. Bekleed de quiche met het ontdooide bladerdeeg. Snipper de ui. Knip de ham in stukjes. Verhit de olie in een wok. Fruit de ui gedurende twee minuten. Voeg in porties de spinazie toe en verwarm door en door. Giet het vocht af en voeg de stukjes ham toe. Bedek de plakjes bladerdeeg met het spinaziemengsel. Leg hierin de eieren. Klop twee eieren los. Meng de creme fraiche er door heen. Roer de geraspte kaas er door heen. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet het eimengsel over de vulling (spinazie en eieren). Bak de quiche in het midden van de oven gedurende 35 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ham-spinazie quiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven