Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Groentetaart van croissantdeeg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de mixgroeten (zorg dat het lekwater er niet meer bij is) of kook ze gaar. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bekleed de taartvorm met de inhoud van het grote blik croissantdeeg. Bestrijk het deeg met de pesto. Vermeng de groenten met de kazen en doe ze in de vorm. Bedek de groenten met het deeg uit het kleine croissantblik. Plaats de vorm 25 minuten in de oven. Voor een extra aantrekkenlijk effect: maak deze groententaart in een tulbandvorm. Bekleed de tulbandvorm dan met bakpapier t.b.v. het makkelijker uit de vorm halen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentetaart van croissantdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven