Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentetaart recept
Groentetaart recept

Groentetaart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de groente in kleine stukjes en rul het gehakt. Doe de gehakt en groente in een wok met een beetje boter en hapjespan en laat dit samen even op het vuur staan (10 min). Doe hier zout en peper naar smaak bij. Vet de ovenschaaltjes in met boter en leg er dan een plakje bladerdeeg in (niet drukken). Doe de groente en gehakt erbij en doe er een volgende plak bladerdeeg bij. Deze moet je sluiten en er dan gaatjes in prikken. Doe dit ongeveer 20 minuten in de oven en bonne appetit!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groentetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven