Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Groentenpizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op het pak. Verwarm de oven voor. Vet een pizzablik of vlaaivorm ( 30 cm) in met olijfolie. Druk het deeg uit in de schaal. Bestrijk het deeg met de saus. Strooi de hamreepjes erover. Doe de bevroren groenten in een schaal en vis de stukken aardappel er uit. (Worden niet gebruikt). Verdeel de groenten over de pizza. Zet de pizza in de oven gedurende 20 minuten. Schakel halverwege de grill in.

Allergenen Informatie

Voor dit groentenpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven