Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitenkaas-kerstomatentaart recept
Geitenkaas-kerstomatentaart recept

Geitenkaas-kerstomatentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontrol het deeg en leg met het bakpapier op een vlakke bakplaat. Doorprik de bodem en blijf 1 cm van de rand. Bestrijk het deeg in het midden met de tapenade. Verdeel de tomaatjes en de geitenkaas over de taart. Bestrooi met oregano, wat zout en peper. Bedruppel met de olijfolie Bestrijk de rand met losgeklopt eigeel. Bak 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geitenkaas-kerstomatentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven