Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakttaart uit een cakeblik recept
Gehakttaart uit een cakeblik recept

Gehakttaart uit een cakeblik


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De 4 eieren koken tot ze hard zijn. De paprika's, uien en champignons snijden en deze door het gehakt mengen, samen met wat peper, zout en een flinke scheut ketjap. De oven voorverwarmen op 180 C. Een cakeblik invetten en bestrooien met wat paneermeel. De bodem bedekken met de helft van het gehaktmengsel. De eieren over de lengte in het cakeblik leggen (op het gehakt dus). Hierna de rest van het gehakt op de eieren leggen. Nu in de oven zetten en ongeveer een 60 minuten laten staan.

Serveersuggesties

Als het klaar is in plakjes snijden. Ziet er heel erg leuk uit doordat je door het ei heensnijdt en door de kleuren van de paprika's en champignons. Ook erg lekker met patat erbij!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehakttaart uit een cakeblik recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven