Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakttaart met nasikruiden en rundergehakt recept
Gehakttaart met nasikruiden en rundergehakt recept

Gehakttaart met nasikruiden en rundergehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat het deeg ontdooien. Maak de peper uit het groentepakket schoon, verwijder de zaadjes en snijd het in ringetjes. In een droge braadpan het gehakt 4 minuten rulbakken. Peper en nasi/bamigroente toevoegen en 2 minuten meebakken. Mix met 50 mililiter water, sambal en ketjap toevoegen en goed mengen. Gehakt-groentemengsel iets laten afkoelen. Eieren loskloppen. Springvorm van 22 cm invetten en met deeg bekleden. Eieren door het mengsel scheppen en in de taartvorm doen. Taart in het midden van de oven in 25 minuten gaar en goudbruin bakken en met de atjar serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakttaart met nasikruiden en rundergehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven