Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met cashewnoten recept
Gehaktbrood met cashewnoten recept

Gehaktbrood met cashewnoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Braad het gehakt en rul het ondertussen tot fijn. Snidj de ui fijn en bak deze mee met het gehakt. Laat het geheel een beetje afkoelen. Ontdooi de bladerdeeg en oven voorverwarmen op 225 graden C. Maak de broccoli schoon en kook deze ongeveer 4 minuten. Afspoelen onder koud water en goed laten uitdruipen. In een grote kom de beschuiten fijnkruimelen. Verbrokkel de cashewnoten en voeg deze toe met de nootmuskaat, creme fraiche, zout peper. Voeg de broccoli toe en snijd in de kom tot fijn. Voeg het gehakt toe en de eieren en roer het goed door. Maak op bakpapier een bladerdeeg lap van 2 x 3 blaadjes. Leg met een grote lepel het gehaktmengsel op de lap als een hoge broodvorm, waarbij de randen ruim vrijblijven. Druk het mengsel stevig aan. Vouw de bladerdeegranden om het 'brood'. Bedek de bovenkant met de rest en maak in het midden een gaatje. Bak het brood 40 minuten in de oven tot mooi bruin.

Serveersuggesties

Lekker met sla of wat rauwkost.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met cashewnoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven