Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccolitaart met roombrie recept
Broccolitaart met roombrie recept

Broccolitaart met roombrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kook de broccoli in ruim water met zout in 3 minuten beetgaar. Spoel af met koud water in een vergiet en laat goed uitlekken.
Klop in een kom de eieren los met de slagroom, zout, peper en nootmuskaat, roer de geraspte kaas erdoor
Vet een lage taartvorm (doorsnede 26 cm) in. Bekleed hem met bladerdeeg, druk het aan de rand goed aan, en vouw het uitstekende deel naar binnen.
Schenk het eimengsel in de vorm en verdeel de broccoliroosjes erover.
Leg de plakjes brie en de zongedroogde tomaten erop.
Schuif de vorm een richel onder het midden in de oven en bak de taart in 35 minuten goudbruin en gaar.

Serveersuggesties

Lekker met een tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccolitaart met roombrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven