Broccoliquiche met spekjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Ontdooi de plakjes in ca. 10 minuten Bak de langzaam uit, ook gedurende ca. 10 minuten Blancheer de broccoliroosjes 2 minuten in kokend water en laat ze uitlekken.
  3. Vet de bakvorm in.
  4. Verdeel de ontdooide bladerdeegplakjes en prik er met een vork wat gaatjes in.
  5. Bestrooi de bodem met een laagje Verdeel de uitgelekte over het deeg, strooi en de over en strooi er (versgemalen) en een snufje over.
  6. Klop de één voor één los.
  7. Voeg de room in scheutjes toe en blijf kloppen.
  8. Voeg de geraspte toe en blijf kloppen.
  9. Schenk het opgeklopte mengsel over de met .
  10. Plaats de quiche ca. 30 minuten in de oven tot en goudbruine kleur is verkregen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spekjes en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • bladerdeeg, kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Broccoliquiche met spekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijke quiche! Ga hem nu voor de tweede keer maken! Groetjes! P.S. Ik maak hem met speciaal hartige taart bladerdeeg, degene die niet op zet, maar hard wordt, aanrader als je het mij vraagt.
David 12 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
361 kcal
18%1444 kcal
Vetten
16 g.
23%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccoliquiche met spekjes