Broccoli-taugé-pompoentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Kook de gaar in 5 minuten.
  2. Bak de in een beetje boter of olie.
  3. Bak de kip in een beetje boter of olie.
  4. Laat alles afkoelen en uitlekken.
  5. Haal de springvorm uit elkaar.
  6. Bekleed de bodem met bakpapier en zet de springvorm in elkaar.
  7. Bekleed de springvorm met 4 blaadjes .
  8. Prik er gaatjes in met een vork.
  9. Bestrooi de bodem met .
  10. Doe in een kom, de , , taugé en de kip en meng dit door elkaar.
  11. Doe dit mengsel op de .
  12. Spatel in een kom de en crème fraîche door elkaar en giet dit op de groenten en kip.
  13. Duw met een bot mes de randen van het naar binnen.
  14. Snijd van het overgebleven 6 repen.
  15. Leg deze op het bakmengsel.
  16. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  17. Bak de hartige taart 50 minuten op 220 graden C.
  18. en 10 minuten op 250 graden C.
  19. Serveer hier eventueel sla bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillonpoeder en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonpoeder, bladerdeeg, paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Broccoli-taugé-pompoentaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

En wat doen we met het bouillonpoeder?
Jef 11 augustus 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
188 kcal
9%752 kcal
Vetten
10 g.
14%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
1%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
1%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broccoli-taugé-pompoentaart