Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli  taart recept
Broccoli  taart recept

Broccoli taart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smeer de springvorm in met 3 eetlepels olie en bekleed hem met de bladerdeeg. Maak de broccoli schoon en maak kleine roosjes. Een gedeelte van de steeltjes snijd je in kleine blokjes. Kook de broccoli in ruim water met zout, 10 minuten. Giet de broccoli af en laat deze goed uitlekken. Snijd ondertussen de kip in kleine blokjes en bak deze in de rest van de olie. Als de kip gaar is, voeg je de in stukken gescheurde mozzarella toe en laat deze smelten. Voeg zout, peper en Italiaanse kruiden toe. Verdeel het kipmengsel over de bladerdeeg bodem. Doe daar boven op de broccoli en verdeel daar over de gebrokkelde feta. Klop de eieren met het scheutje melk goed door elkaar. Verdeel het eiermengsel over het geheel. Op 180 graden C. in 45 min in de oven. Als de eieren in het midden gestold zijn, is de taart klaar, anders nog even terug in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broccoli taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lekker maar wel veel kaas
    Ine gaf dit recept op 22 maart 2014 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven