Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-kaastaart recept
Broccoli-kaastaart recept

Broccoli-kaastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg de plakjes hartige taartdeeg uit om te laten ontdooien.
Was de broccoli en snij in roosjes.
Snij de komijnekaas en oude kaas in blokjes.
Vet een grote taartvorm in (doorsnede 27 cm) en bekleed met de plakjes hartige taartdeeg.
Leg de broccoli en blokjes kaas door elkaar over de bodem (mag flink gevuld zijn).
Klop de eieren los met de melk en de allesbinder. Schenk dit over de vulling.
Rasp de belegen kaas en strooi die over de taart.
Bak de taart in zo'n 40 minuten gaar.

Serveersuggesties

Voor een wat romiger resultaat kun je een deel van de melk vervangen door een bakje crème fraîche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli-kaastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven