Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli brie taart recept
Broccoli brie taart recept

Broccoli brie taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Snijd en was de roosjes broccoli en kook ze in ruim water beetgaar. Vet de springvorm in met boter en bekleed randen en bodem met bladerdeeg. Duw de randen goed aan zodat de taart niet kan gaan "lekken". Snijd de brie in plakken en kluts de eieren met de slagroom en peper en zout. Giet de broccoli goed af (!) en doe deze in de springvorm. Leg de plakken brie er boven op en strooi de cashewnoten erover. Giet het ei-slagroom mengsel eroverheen. Bak de taart in een voorverwarmde oven ruim een uur op 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli brie taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven