Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli-bloemkoolschotel met gehakttaartjes recept
Broccoli-bloemkoolschotel met gehakttaartjes recept

Broccoli-bloemkoolschotel met gehakttaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 200°C. Blancheer de broccoli en bloemkool, giet af en laat uitlekken. Meng het gehakt met ei, paneermeel, kaas, spek, een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel het gehakt over de muffinvorm en strijk de bovenkanten glad. Strijk er een beetje tomatenketchup over, druk er een halve kerstomaat met de snijkant naar boven licht in en druppel er 1 eetlepel olijfolie over. Bereiden: Zet de vorm in het midden van de oven en bak de taartjes in 27.5 minuten goudbruin en gaar. Verhit de rest van de olijf­olie, roerbak hierin de broccoli en bloemkool 3 minuten, giet de tomatenblokjes met sap erbij en stoof zachtjes 4 minuten. Serveer de schotel bestrooid met bosui en met de taartjes die uit de vorm gewipt zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli-bloemkoolschotel met gehakttaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven