Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeegpastei gevuld met feta recept
Bladerdeegpastei gevuld met feta recept

Bladerdeegpastei gevuld met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verkruimel de feta en roer deze samen met de kwark, 1 ei, de ketchup, in stukken gesneden asperge, de pijnboombitten, de basilicum en peper en zout naar smaak door elkaar. Rol 5 plakjes bladerdeeg uit tot een lap van 25 x 40 cm. Verdeel de vulling erover, vouw het bladerdeeg dicht en plak de randen vast met wat water. Leg hem met de naden naar beneden op een met bakpapier bekleed bakblik. Steek met een koeksteker sterretjes uit de rest van het bladerdeeg en plak ze met water op de pastei. Prik de pastei op verschillende plaatsen in met een cocktailprikker. Bestrijk met eidooier van het 2e ei en bak de pastei in de voorverwarmde oven in 25 minuten goudbruin. Serveer lauwwarm. Verdeel de baby leaves en de tomaatjes er omheen. Bestuif hem vlak voor het serveren met paprikapoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeegpastei gevuld met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven