Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg met feta en peer recept
Bladerdeeg met feta en peer recept

Bladerdeeg met feta en peer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de spekjes, voeg de champignons in plakjes toe en bak even mee. Snijd de peer in stukjes en verkruimel de feta. Bedek de bodem van een ovenschaal met de bladerdeeg en prik er met een vork gaatjes in. Bedek het bladerdeeg met de spekjes, champignons, feta en peer. Meng in een kom de eieren met de creme fraiche en voeg kruiden naar smaak toe. Giet dit mengsel over het peer/feta mengsel. Bak in een voorverwarmde oven 200 graden C. ongeveer 22.5 minuten (tot het bladerdeeg lichtbruin en knapperig is). Lekker met een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg met feta en peer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven