Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge taart recept
Asperge taart recept

Asperge taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het deeg zeer dun uit en bekleed er een ronde vorm mee van ca. 24 cm. doorsnee. Prik er enkele gaatjes in. Laat de asperges afkoelen en uitlekken en snijd ze in stukjes van ca. 5 cm. Bak de bacon in een droge koekepan tot de randen omkrullen. Leg de bacon op het deeg en daarop de asperges. Bestoor de asperges met een deel van de kaas. Klop de eieren los met de room en wat peper. Giet het mengsel over de asperges en bestrooi ze met de overgebleven kaas. Bak de taart in een voorverwarmde oven op 220 graden C. in 50 minuten mooi goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven