Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
    Leg de plakjes op een bakplaat.
    Doe de olie in een pan en fruit de hierin.
    Voeg de in 2-3 x toe.
    Laat het slinken en het vocht verdampen.
    Schep de noten erdoor.
    Breng op smaak met zout en peper.
    Klop de los met de crème fraiche, de helft van de kaas, zout en peper.
    Schep de op het deeg.
    Vouw de deegranden terug.
    Giet het eimengsel eroverheen.
    Strooi de rest van de kaas erover.
    Bak het 30 minuten.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Andijvietaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Andijvietaart
VariatieAantalGang
Andijvietaart2Ovenschotels
Andijvietaart met jonge kaas1Vegetarisch
Andijvietaartje1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg en jong kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
  • cashewnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in jong kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Andijvietaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Aimplay: Nee geen pizza, maar een platte hartige taart!
jodiaanstoot 2 september 2013
Is het de bedoeling dat het een soort pizza wordt?
aimplay 27 augustus 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
368 kcal
18%1472 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Andijvietaart