Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Altijd goed geitenkaas taart recept
Altijd goed geitenkaas taart recept

Altijd goed geitenkaas taart


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vet de vorm in en bekleed deze met het deeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bestrooi de bodem licht met paneermeel.
Snijd de champignons en de prei klein en bak deze gaar met peper en zout. Laat dit goed uitlekken in een zeef.
Klop de eieren en de creme fraiche los met wat kerriepoeder.
Verdeel het prei-champignonmengsel over de deegbodem en schenk het eimengsel erover.
Verdeel de geitenkaas erover en bestrooi alles met pijnboompitjes.

Bak de taart gaar en goudbruin in een voorverwarmde oven van 180 graden, ongeveer 27.5 minuten.


Eet smakelijk !!

Serveersuggesties

Tip: croissantdeeg op maat snijden met een mes wil niet zo goed, maar met een schone schaar knip je het zo op maat!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit altijd goed geitenkaas taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven