Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelfrittata  met balsamicoazijn recept
Aardappelfrittata  met balsamicoazijn recept

Aardappelfrittata met balsamicoazijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze doormidden. Kook ze in een pan met weinig water en wat zout in 20 minuten beetgaar. Giet ze af en stoom ze een paar minuten goed droog op een laag vuur zonder deksel op de pan. Laat ze afkoelen en snijd ze in plakken.
Klop de eieren los met de peterselie, knoflook, het paprikapoeder en zout en peper
Smelt de helft van de boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en fruit de ui 4 minuten op een lag vuur. Doe de suiker en azijn erbij en roer tot de suiker opgelost is. Doe oven in een kommetje en was de pan af.
Smelt de rest van de boter in de koekenpan. Verdeel de plakjes aardappel over de bodem van de pan en daarover de uiringen die je hebt gebakken.
Giet het eimengsel erover, zet het vuur laag en bak de frittata 15- 20 minuten, of tot de onderkant bruin is.
Gebruik eventueel een vlamverdeler. Doe een deksel op de pan om de bovenkant helemaal te laten stollen.
Schuif de frittata uit de pan op een bord en snijd in stukjes.

Serveersuggesties

Lekker bij een high tea.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelfrittata met balsamicoazijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven