Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentencurry  met zoete aardappel en pittige kipstukjes recept
Groentencurry  met zoete aardappel en pittige kipstukjes recept

Groentencurry met zoete aardappel en pittige kipstukjes


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Bloemkool in roosjes, zoete aardappels in blokjes, blikje linzen afspoelen en uitlekken. Ui, knoflook en rode peper klein snipperen. Aardappel en bloemkool licht voorkoken.
Olie in de wok, eerst ui, knoflook,peper even tot de smaken en geuren loskomen. Dan currypasta erbij, even kort aanbakken. Bloemkoolroosjes erbij, even aanbakken. Afblussen met bouillon. Aardappelblokjes erbij. Als alles bijna gaar is de linzen erbij om te verwarmen. Naar smaak nog een schepje sambal oelek, peper en zout. Ondertussen in een koekenpan klein beetje olie, spekkies erin. Als ze zacht zijn kip erbij. Schepje sambal, klein beetje zout en peper. Lekker bruin bakken.

Serveersuggesties

Lekker met naanbrood of rijst. Koriander en limoen in een eventuele bijbehorende groene salade gebruiken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groentencurry met zoete aardappel en pittige kipstukjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven