Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel met Quorn recept
Zuurkoolschotel met Quorn recept

Zuurkoolschotel met Quorn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 ēC of gasovenstand 4. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Uien pellen en snipperen. In roerbakpan olie verhitten en knoflook en ui ca. 1 minuut fruiten. Champignons ca. 3 minuten meebakken. Quorn erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Zuurkool afgieten. In kom mosterd en zure room door elkaar roeren en zuurkool erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper en in ovenschaal uitspreiden. Quornmengsel erop scheppen. Rösti erover verdelen en bestrooien met zout en flink veel peper. In midden van oven zuurkoolschotel in ca. 40 minuten bakken tot aardappellaagje knapperig en goudbruin is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met quorn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven