Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel met hotdogs recept
Zuurkoolschotel met hotdogs recept

Zuurkoolschotel met hotdogs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill op hoogste stand voorverwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zuurkool met jeneverbessen zachtjes verwarmen. Hotdogs laten uitlekken. Kaas in reepjes snijden. Hotdogs in lengte gedeeltelijk insnijden. Kaas in inkeping leggen en hotdogs omwikkelen met plakje spek. Hotdogs in 5 minuten onder grill warm laten worden. Zuurkool laten uitlekken en jeneverbessen verwijderen. Hotdogs met zuurkool en puree serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met hotdogs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven