Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool uit de Elsas recept
Zuurkool uit de Elsas recept

Zuurkool uit de Elsas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui fruiten. Meng de zuurkool met de spekblokjes. Leg een laag zuurkool in een ovenschaal. Leg hierop enige plakjes wortel en de uiringen. Bestrooi dit met een paar jeneverbessen. Herhaal dit totdat de schaal vol is. Giet nu de wijn erover en steek de laurierblaadjes er los in. Laat deze schotel in 60 min. stoven op 125 graden C. Na 30 minuten legt u de worstjes er op. Bak intussen de plakjes spek krokant. Serveer de schotel met het spek en de plakken achterham. De in de schil gekookte aardappelen geeft u er apart bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool uit de elsas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven