Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool met zalm (balansdag-recept voor 2 personen) recept
Zuurkool met zalm (balansdag-recept voor 2 personen) recept

Zuurkool met zalm (balansdag-recept voor 2 personen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen. Fruit de bosuitjes zacht in de margarine. Strooi er wat peper over. Voeg de zuurkool toe met de bouillon en stoof de zuurkool in 5 minuten. Snijd de zalmfilet in 4 repen en bestrooi ze met wat peper. Leg de vis op de zuurkool en stoof het geheel nog eens 7 minuten tot de vis gaar is. Menusuggestie: lekker met aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool met zalm (balansdag-recept voor 2 personen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven