Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool en saucijzen met uien en kaas recept
Zuurkool en saucijzen met uien en kaas recept

Zuurkool en saucijzen met uien en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de uien in een koekenpan met antiaanbaklaag in de helft van de olie goudgeel en glazig. Haal de uien eruit, houd ze warm, voeg de boter toe en bak de saucijzen rondom goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de olie in een pan en bak de zuurkool 1 minuut op hoog vuur. Voeg 1 deciliter heet water en stoof de zuurkool 10 minuten.
Schep de prei en peper naar smaak erdoor en stoof alles totdat de prei beetgaar is.
Snijd intussen de worsten in de lengte in en leg ze in een ovenschaal en verdeel de uien en de kaas erover en laat de kaas in ca 7 minuten onder de hete grill gratineren. Serveer de zuurkool met de worsten.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool en saucijzen met uien en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven