Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete aardappel met look recept
Zoete aardappel met look recept

Zoete aardappel met look


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zoete aardappelen, in stukken gesneden, koken tot zachtheid. Sjalotten, fijn gesneden, aanstoven. Fijn gesnipperde look zachtjes meestoven. Gekookte aardappelen toevoegen aan gestoofde sjalotten en look. Alles stampen tot puree en fijn geknipte peterselie toevoegen. Naar believen room, peper en zeezout aan toevoegen. Lekker als vegetarisch voorafje of als groente bij fazant en kwartels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete aardappel met look recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven