Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Witlofschotel met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de kipfilet ruim met kipkruiden. Rol het daarna door de bloem. Verhit wat olijfolie in een wok en bak de kipfilet onder rustig vuur mooi bruin (5 minuten). Voeg daarna de witlof toe, even roeren en met een deksel op de pan nog een kleine 10 minuten laten sudderen. Het vocht uit de witlof zorgt ervoor dat het geheel niet aanbrand. Voeg als laatste 3 a 4 eetlepels creme fraiche toe en roer goed door. Verwarmen en gelijk serveren met rijst.

In plaats van rijst is het ook lekker met aardappelpuree.
De bloem op de kipfilet zorgt ervoor dat de kip niet uitdroogt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlofschotel met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven