Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof van Jamie Oliver recept
Witlof van Jamie Oliver recept

Witlof van Jamie Oliver


Ingrediënten


50

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 240 graden C. Witlof wassen en in vieren snijden. Bittere uiteinden eruit snijden. In een koekenpan een flinke klont boter smelten en de struikjes witlof erin bakken met peper, knoflook en tijm. Na 4 minuten het sinaasappelsap en de gembersiroop erbij doen en even laten smoren tot het gaat sissen. Overdoen in een ovenschaal en helemaal afdekken met aluminiumfolie. 10 minuten in de oven zetten,en dan de folie eraf halen, half bakje boursin erover verdelen en nog 15 minuten in de oven plaatsen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof van jamie oliver recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof van Jamie Oliver heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies

  • Heerlijk maar veel meer maken dan de aangegeven hoeveelheid. Minimaal 3 stronkjes p.p.
    Max gaf dit recept op 8 juli 2016 5 uit 5 sterren
  • De hoeveelheid is te weinig, je hebt zeker 3 stronkjes per persoon nodig. Groetjes bert
    Pannen gaf dit recept op 30 april 2012 1 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept, maar vier stronkjes voor 4 personen is wat weinig voor de hoofdmaaltijd.
    Marleen de Vries gaf dit recept op 25 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven