Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
witlof salade recept
witlof salade recept

witlof salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was een paar stronkjes witlof en verwijder de buitenste blaadjes (ca. 1 stronkje per persoon) Snijd de witlof in smalle reepjes. Verwijder de harde witte stukken (van de onderkant van de stronkjes). Voeg een beetje mayonaise en/of yoghurt toe (naar eigen smaak). Voeg een snufje zout en peper toe en een paar druppeltjes maggi uit een flesje. Voeg een handje ongezouten pinda's toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven