Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof met ham en kaas recept
Witlof met ham en kaas recept

Witlof met ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder met een appelboor de bittere kernen uit de strokjes witlof. Was ze en kook ze in ruim kokend water ongeveer 4 minuten halfgaar. Laat ze uitlekken in een vergiet. Verwarm een oven voor op 180 graden C. Vet een ovenschotel in met olijfolie. Bestrooi de witlofstronkjes met peper, zout en nootmuskaat. Rol ze in de plakken ham en leg deze in de ovenschotel. Bedek het geheel met de geraspte kaas en bak in ca. 15 minuten in de oven af.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlof met ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven