Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof ham en kaas recept
Witlof ham en kaas recept

Witlof ham en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof over de lengte in 4 parten snijden (tenzij het kleine struikjes zijn, dan door de helft, het bittere gedeelte wegsnijden. om elk partje witlof een plakje ham rollen en in de ovenschaal leggen. Als alle witlof in ham gewikkeld is en in de ovenschaal ligt dan de kaas ruim verdelen over de ovenschaal. Oven voorverwarmen op 200 graden. De schotel ongeveer 20 a 30 minuten in de oven. Deze Witlof met ham en kaas serveren met eventueel vlees en aardappel puree, gebakken aardappelen of gekookte aardappelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witlof ham en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witlof ham en kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

 • Je kunt op den duur de aardappelen weglaten door meer witlof te nemen dat vult meer als voldoende! Smakelijk eten.
  Laurens gaf dit recept op 8 maart 2013 5 uit 5 sterren
 • Volgens recept gemaakt, niet voorgekookt, 20 minuten in de oven en helemaal perfect - niet droog hoor, er komt genoeg vocht uit de witlof zelf, en vet uit de kaas.
  Joan gaf dit recept op 27 februari 2012 5 uit 5 sterren
 • Ik heb wat kleine aanpassingen gedaan, heel klein beetje vocht in de ovenschaal werd het denk ik een stuk beter van! (ik heb het niet zonder water gedaan dus ik weet niet wat het dan was geworden) Bee... Lees reactie
  John gaf dit recept op 6 februari 2012 5 uit 5 sterren
 • Volgens mij moet je de witlof toch echt eerst koken. Nu droogt hij uit en wordt de ham hard na 30 minuten.
  Bezoeker gaf dit recept op 19 mei 2011 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven