Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische stamppot recept
Vegetarische stamppot recept

Vegetarische stamppot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappels 20 minuten in een bodem lichtgezouten water. Rooster intussen de zonnepitten in een droge koekenpan tot ze licht kleuren. Voeg maanzaad, paprikastukjes en paprikapoeder toe, rooster die 1 minuut mee op getemperd vuur. Verwijder de worteltjes van de stelen, spoel de uiteinden schoon en hak ze grof. Maak puree van de aardappels met iets kookvocht, boter en melk of room. Roer de raapsteeltjes, kaas (in dobbelsteentjes) en de pitten-paprika-combinatie erdoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vegetarische stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven