Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tuinbonen met Tahusaus recept
Tuinbonen met Tahusaus recept

Tuinbonen met Tahusaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de bonen in ruim water met wat zout. Giet ze af, bewaar het nat, spoel ze en als ze koud zijn, haal er dan de bruine velletjes af. Doe de tofu in het bonennat en laat hem daar 5 minuten in staan. Haal hem eruit, laat uitlekken, droog in theedoek en doe dan de tofu, samen met de rest van de ingredienten, behalve het sesamzaad in de keukenmachine. Draai er een gladde saus van en giet die over de bonen met als garnering het sesamzaad er bovenop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tuinbonen met tahusaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven