Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis Snijbiet Oedang recept
Toemis Snijbiet Oedang recept

Toemis Snijbiet Oedang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de snijbiet goed en snijd hem in stukken van 5 cm. Verhit de wadjan op hoog vuur en roerbak ui, knoflook, sambal en laos in wat olie gedurende 5 minuen. Voeg snijbiet, garnalen en assemwater toe en roerbak nog 2 minuten. De garnalen moeten roze zijn en de snijbiet beetgaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis snijbiet oedang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven