Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Toemis Snijbiet recept
Toemis Snijbiet recept

Toemis Snijbiet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook, trassi, laos en suiker en fruit deze in 2 eetlepels olie. Fruit de laatste minuut de lombok mee, doe de tomaat erbij en bak deze mee tot het vocht verdampt is. Voeg bouillon toe en laat het geheel iets indampen. Voeg nu de snijbiet en de garnalen toe en warm goed door. De snijbiet is nu verslagen en het gerecht kan met bijvoorbeeld witte rijst geserveerd worden

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit toemis snijbiet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven