Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toemis Reboeng/Bajem


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rebung in kleine stukjes maar laat de spinazieblaadjes heel.
De sjalotten en de knoflook fijnsnijden, de lomboks in ringetjes en de rawits in de lengte doormidden snijden. Wrijf de gember fijn.
Verhit in een wadjan de olie en fruit hierin eerst de trassie, gevolgd door de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de rawits en dan de gember. Fruit alles nog 3 minuten. Voeg dan de reboeng toe en bak dit 2 minuten mee. Dan de spinazie toevoegen en alles nog 2 minuten zachtjes doorbakken. Blus met 1 eetlepel water. Op smaak brengen met wat peper en zout.

Serveersuggesties

In plaats van spinazie kunt u ook snijbiet in dezelfde hoeveelheid nemen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit toemis reboeng/bajem recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven