Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tjap Tjoy recept
Tjap Tjoy recept

Tjap Tjoy


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in plakjes, bak even aan en zet apart. Snijd de bleekselderij in schuine stukken van 1,5 cm. Week de gedroogde Chinese champignons gedurende 1/2 uur in een kommetje water. Snijd ze in plakjes en bewaar het weekwater. Maak een saus van 1 kopje weekwater, de sherry, de soja , bouillonpoeder en de oestersaus. Maak olie heet in een wok en voeg als deze gaat dampen de gesneden knoflook en de in ringen gesneden peper toe. Voeg na 1 minuut de wortel, de bleekselderij, de in reepjes gesneden champignons en de kip toe en roerbak 2 minuten. Hierna de saus en de bloemkoolroosjes. Blijf omscheppen totdat de groenten beetgaar en de kip goed gaar is. Voeg als laatste de taugeh toe en bindt de saus licht. Serveer bij witte rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tjap tjoy recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven