Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahu Kretopak Bandung (groentenschotel met gebakken tahu) recept
Tahu Kretopak Bandung (groentenschotel met gebakken tahu) recept

Tahu Kretopak Bandung (groentenschotel met gebakken tahu)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tahu in kleine blokjes en bak ze in wat olie knappend bruin. Laat de tahu uitlekken in een vergiet. Was de taugé, verwijder eventueel de groene schilletjes en overgiet het met kokend water. Laat de taugé ook uitlekken. Vermeng de sambal met azijn, ketjap en wat zout (dit is de saus). Leg dan een laagje tahu en een laagje taugé in een schaal. Strooi er wat selderie over en daarna weer een laagje met komkommer. Giet als laatste de saus erover en roer dit alles goed door elkaar. Als garnering kunt u wat gebakken uitjes er overheen strooien. Dien dit gerecht koud op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tahu kretopak bandung (groentenschotel met gebakken tahu) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven