Tahu Kretopak Bandung (groentenschotel met gebakken tahu)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de in kleine blokjes en bak ze in wat olie knappend bruin.
  2. Laat de uitlekken in een vergiet.
  3. Was de taugé, verwijder eventueel de groene schilletjes en overgiet het met kokend water.
  4. Laat de taugé ook uitlekken.
  5. Vermeng de met , en wat (dit is de saus).
  6. Leg dan een laagje en een laagje taugé in een schaal.
  7. Strooi er wat over en daarna weer een laagje met .
  8. Giet als laatste de saus erover en roer dit alles goed door elkaar.
  9. Als garnering kunt u wat gebakken uitjes er overheen strooien.
  10. Dien dit gerecht koud op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • selderie is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
65 kcal
3%260 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tahu Kretopak Bandung (groentenschotel met gebakken tahu)