Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sugar snaps met groene asperges in de wok recept
Sugar snaps met groene asperges in de wok recept

Sugar snaps met groene asperges in de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in blokjes en bestrooi ze met kerriepoeder. aal de sugarsnaps af. Snijd de prei in dunne ringetjes. Maak de asperges schoon en snijd ze in kleine stukjes. Giet de mais af en laat ze uitlekken. Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd het klein. Kook de sugarsnaps met asperges 5 minuten, giet ze af en spoel ze met koud water. Verhit de olijfolie in een wok. Roerbak de kipfilet 7 minuten en neem de kipblokjes uit de pan. Voeg de prei met sugarsnaps en prei toe aan het achter gebleven bakvet en bak het geheel al roerend 5 minuten. Voeg de mais, kipblokjes en bouillon toe en verwarm het geheel 5 minuten. Breng het op smaak met zout. Voeg vlak voor het serveren de veldsla toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sugar snaps met groene asperges in de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven