Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpeertjes met spitskool recept
Stoofpeertjes met spitskool recept

Stoofpeertjes met spitskool


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Romertopf weken in water ongeveer 15 minuten. Peertjes schillen en verdelen in partjes. Verdeel de spekblokjes op de bodem en kruiden met peper. Spitskool er op verdelen en daarop de peertjes. Wijn, water en de balsamico mengen en voorzichtig over de peertjes schenken. Deksel op de romertopf en ongeveer 120 minuten in de oven op 180 graden C. Oven niet voor verwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpeertjes met spitskool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven