Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stamppot radijsjes recept
Stamppot radijsjes recept

Stamppot radijsjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de radijsjes met het loof. Snijd de radijsjes in plakjes en snijd het loof in heel smalle reepjes. Kook de aardappels en stamp ze fijn. Verhit de boter en smoor hierin de plakjes radijs ca. 10 minuten op een laag vuur. Bak de spekreepjes goudbruin en knapperig zonder extra vet. Kook de aardappels gaar en stamp ze fijn. Voeg de crème fraîche toe met de radijsjes, spekreepjes met vet, blokjes ham, radijsloof. Maak op smaak met zout en eventueel peper. Garneer met royaal fijngeknipte bieslook en serveer direct.

Serveersuggesties

Vervang de radijs door witlof of voeg een in blokjes gesneden paprika of courgette toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stamppot radijsjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven