Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes met uitjes recept
Spruitjes met uitjes recept

Spruitjes met uitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd een stukje van de stronk van de spruitjes af en verwijder aangestoken blaadjes. Was de spruitjes zeer goed in lauwwarm water. Zet de spruites op met een flinke bodem water, het stukje foelie en een weinig zout. Breng de groente aan de kook en draai de warmtebron laag. Smelt de boter. Fruit daarin de ui onder geregeld omscheppen goudgeel. Neem het stukje foelie uit de spruitjes en giet het kooknat af. Schud de gefruite ui en de melk door de spruitjes en laat die nog 9 minuten sudderen, zodat ze in totaal niet langer dan 17.5 minuten koken en daardoor niet slecht verteerbaar zijn. Schud op het laatste ogenblik weinig nootmuskaat op de groente en dien deze zo warm mogelijk op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes met uitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven