Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes met pinda's en spekjes recept
Spruitjes met pinda's en spekjes recept

Spruitjes met pinda's en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snijd een stukje van de onderkant van de spruiten af en verwijder de lelijke buitenste blaadjes. Snijd ze door midden. Kook de spruitjes 5 minuten en giet af. Bak intussen de spekblokjes, roer er de spruitjes door en de pinda's en bestrooi met flink wat kerrypoeder. Maak van juspoeder lekkere jus er bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes met pinda's en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven