Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjes a la Nel recept
Spruitjes a la Nel recept

Spruitjes a la Nel


Ingrediënten


Bereidingswijze


De champignons in kwarten snijden en samen met de spekblokjes in de kruidenboter bakken. Dit onder voortdurend roeren. Doe er 500 gram spruitjes bij en 3 deciliter kruidenbouillon. 10 minuten laten koken. Dan de gare krieltjes toevoegen en meewarmen. Als alles voldoende gaar is (eigen smaak) 3 eetlepels creme fraiche door het kooknat roeren en op smaak maken met zout en peper. De worst in kleine stukjes of plakjes erbij doen. Royaal met peterselie bestrooien.

Serveersuggesties

Spruitjes blijven spruitjes, maar zo zijn ze beter te eten dan de kleffe hap van uren op een laag pitje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spruitjes a la nel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven