Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskool in kippenbouillon met rookworst en spekjes recept
Spitskool in kippenbouillon met rookworst en spekjes recept

Spitskool in kippenbouillon met rookworst en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de uien en bak deze in de pan met de bakboter.
Voeg de spekjes toe, bak licht aan.
De rookworst in plakjes snijden en doe deze bij de uien en het spek.
Snij de spitskool.
Voeg de bouillonblokjes en 1 liter water bij het mengsel en doe de gesneden spitkool en de voorgekookte krieltjes er bij.
Roer alles goed door elkaar.
Peper op smaak toevoegen en een vleugje karwijzaad.
Breng het aan de kook en laat in 15 minuten gaar worden.

Serveersuggesties

De voorgekookte aardappelkrieltjes kan vervangen worden door gekoookte aardappelen of puree; deze apart er bij serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spitskool in kippenbouillon met rookworst en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven