Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziepannetje met ei recept
Spinaziepannetje met ei recept

Spinaziepannetje met ei


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Maak de spinazie schoon. Pel en snipper de uien en de knoflook. Verhit 2 eetlepels boter in een grote pan. Smoor hierin de uien en de knoflook. Voeg de spinazie toe en laat afgedekt slinken. Giet de slagroom erbij en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Leg het ei als "spiegelei" op de spinazie (je kunt ook apart bakken als je geen spiegelei wilt.) Breng op smaak met zout en peper. Laat het ei op middelhoog vuur in ca. 6.5 minuten afgedekt stolle.n Hak ondertussen de olijven fijn en roer er 4 eetlepels zachte boter door. Breng op smaak. Rasp de parmezaanse kaas. Strooi er pijnboompitten en Parmezaanse kaas overheen.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood en olijvenboter of aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziepannetje met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven